top of page
  • Obrázek autoraMichaela Valová

Cesta duší mnoha životy a sférami mezi nimi

Aktualizováno: 18. 2. 2018


Nikdy nevíme co nás v životě zásadně ovlivní. Můžeme čekat velké události, které námi pohnou a nasměrují nás k nějakému důležitému cíli. Nicméně jsou to často drobné události, které jako ukazatele na naší cestě nenápadně mění směr.

Jako malé holce mi otevřel oči Myšpulín a jeho stroj času. Nemohla jsem ani dýchat, když jsem si četla jak nasedá do tohoto stroje a putuje zpátky do minulosti. Něco se ve mně pohnulo a já jsem věděla, že to je možné a neměla jsem v tu chvíli jiné přání, než aby se mi to taky jednou povedlo.

Malé dítě a jeho sny, že :-) Můžeme se smát, ale já jsem někde v sobě věděla i když jsem vyrostla, že tohle je opravdu možné.

A pak se to v mých třiceti letech stalo. Úplně jinak, než jsem si představovala, nenasedla jsem do žádného stroje a nezmáčkla žádné páčky a tlačítka, která by tam úžasný vynálezce umístil.

Zčista jasna se mi otevřela brána do minulosti a já jsem viděla mnoho svých minulých životů. Poznala jsem kým jsem byla, co jsem prožívala, co jsem do té chvíle ještě nezpracovala a co je můj životní směr. A poznala jsem v těchto minulých životech mnoho lidí, kteří v mém současném životě hrají důležitou roli.

A mohla jsem tyto důležité zážitky zprostředkovat i dalším lidem. Kreslila jsem jejich minulé životy a dostávala pro ně vzkazy od vysoce vyspělých duchovních bytostí, či jejich vlastních duší, s přesným popisem toho, co se v jejich minulých životech důležitého událo. Tito lidé dostávali a dostávají vzkazy, které jim pomáhají mnoho pochopit a změnit.

Bylo skvělé, že jsem mohla ty životy vidět a tyto informace lidem sdělit. Pořád to však byl jen zprostředkovaný prožitek, i když poselství a zprávy měly pro lidi léčivý dopad, jak pro jejich tělo, tak pro jejich duši.

Ten záměr mě vedl dál a dnes zprostředkovávám cestou regresní terapie lidem cestu do minulých životů tak, aby oni sami viděli kým byli, co prožili, co potřebují pochopit, zpracovat, z čeho se poučit, co mohou dnes změnit a co nechat zcela za sebou, aby je to již dál neovlivňovalo. Dokáží se díky tomu lépe a vědoměji rozhodovat, vnímat esenci svojí duše.

Všechny ty objevy, moje vlastní i všech dalších lidí byly a jsou úžasné, jedinečné, i když ne vždy snadné a radostné. Ale všechny tyto minulé prožitky , které mi byly ukázány, mě nesmírně obohatily a pomohly mi si uvědomit, že to, co nás vede ze života do života je nekonečná Láska, poskytující nám nové a nové přiloženosti, abychom ji v sobě poznali, rozvinuli a dokázali ji rozdávat dál. Všichni se tomu stále učíme.

O těchto životech budu psát, o svých i o životech lidí, kteří mi k tomu dali a dají svolení. Jejich i mé příběhy ať jsou vám inspirací a třeba i vy začnete hledat kým jste byli, budete chtít pochopit co vás v životě ovlivňuje, kdo ve vašem životě je vaším milovaným dítětem, rodičem, sourozencem z minulosti, či nejbližší spřízněnou duší, se kterou se znovu a znovu v různých tělech potkáváte. Je toho tolik , co člověk může poznat, pochopit a uzdravit.

Láska je lék a moudrost se skrývá v jejím nalezení.







66 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page